Som vanligt så har konkurrensen mellan kandidaterna och med uttagningen av ÅRETS BÄSTA HEMMASPELARE varit hård o tuff ett år som detta, när nu IFK återvänder till Allsvenskan igen.

Men SUPPORTERKLUBBENS jury (bestående av Rune Brogren, Joakim Pettersson o Roland Zetterberg) har efter grundlig genomgång av spelarna slutligen enats om att till 2010-års BÄSTA HEMMASPELARE utse målvakten Niklas Westberg

MOTIVERING:
Målvakten Niklas Westberg har på ett förtjänstfullt sätt agerat som sista utpost i IFK NORRKÖPING. Trots många gånger ett övermäktigt motstånd p.g.a. sviktande försvar o bortgjorda medspelare av motståndarelaget, så har Niklas genom sin snabba reaktionsförmåga och sin förnämliga placeringsförmåga plus sin taktiska spelförståelse vid ett flertal tillfällen räddat IFK från bak- längesmål och på så sätt kunna avvärja motståndarens målskott.

Niklas har vidare ”peppat upp” o bl.a. dirigerat sina försvarskamrater på ett föredömligt sätt och på så sätt kunna hålla IFK:s insläppta mål under året nere och även på detta vis ingjutit mod hos sina medspelare.

Niklas har som ovan sagts haft en hög ”lägstanivå” o på ett förtjänstfullt o före- dömligt sätt varit en säker ”sista utpost” och med detta varit en bidragande orsak o hjälp för IFK:s avancemang till Allsvenskan igen.

Därför är det med stor glädje som vi inom SUPPORTERKLUBBEN idag utdelar priset till Dig som BÄSTA HEMMASPELARE ÅR 2010.

GRATTIS!

IFK NORRKÖPINGS SUPPORTERKLUBB
gm Roland Zetterberg (sekr)