Du är också välkommen som medlem i IFK Norrköpings Supporterklubb! Ett medlemskap i IFK Norrköpings Supporterklubb innebär, att du är medlem i en förening som aktivt och positivt stödjer IFK Norrköping. Våra medlemmar kommer att erbjudas såväl förmånliga rabatter, som deltagande i olika sponsrade matcharrangemang och egna klubbträffar

IFK Norrköpings Supporterklubb bildades 1968 av Pekka Langer med vänner och tågade stolt in på Parken under klingande spel och fladdrande fanor. Föreningen stödjer IFK Norrköping aktivt och har f n cirka 300 medlemmar.  Supporterklubben har cirka 15 – 20 frivilliga funktionärer på Nya Parken när IFK spelar hemmamatcher. Halva-Potten lotteriet arrangeras av Supporterklubben och dess medlemmar ställer upp i alla väder för detta fina ändamål, som ger en bra slant till IFK Norrköpings verksamhet.  Även som läktarvärdar gör Supporterklubbens medlemmar en viktig insats på IFK Norrköpings hemmamatcher.

Flera gånger om året arrangerar vi klubbmöten för våra medlemmar där vi bjuder in gäster med IFK-anknytning. Varje år utser vi dessutom årets bästa hemmaspelare i IFK. Säsongen 2012 utsågs exempelvis forwarden Christoffer Nyman till bästa hemmaspelare och priset utdelades på IFK Norrköpings Stjärnkväll.

Under 2013 kommer vi att arrangera supporterresor till vissa bortamatcher. Vilka matcher det blir är ännu ej bestämt, men vi återkommer på hemsidan om detta. Som vanligt kommer vi att subventionera bussresa, men ej matchbiljett.

Ett medlemskap i vår förening innebär delaktighet och gemenskap i IFK-familjen. Vi gör allt för att stötta IFK Norrköping och dess aktiva.

Våra medlemsavgifter per år är följande;

Ungdom 0 – 14 år                       100 kr

Enskild 15 – 64 år                       200 kr

Ålderspensionär  > 65  år            125 kr

Familjemedlemskap                    300 kr

Anmälan om medlemskap kan ske per tel 011-123870 eller per mail till; rogergjansson@telia.com

Välkommen som ny eller nygammal medlem i IFK Norrköpings Supporterklubb hälsar styrelsen!