IFK Norrköping vann mot Östersund med 3-0 efter två mål på 24 sekunder i första halvlek. Dessutom gjorde Jordan Larsson sitt elfte mål för säsongen och leder den allsvenska skytteligan. 

– Bollen kommer till mig perfekt, då var det bara att sätta dit den, säger Jordan Larsson i C More. 

IFK Norrköping tog emot Östersund hemma på Östgötaporten under söndagseftermiddagen. Viktiga poäng stod på spel och hemmalaget lyckades vinna efter några drömsekunder under första halvlek. 

Hemmalaget tryckte på och i slutet av den första halvleken lyckades man göra två mål – på 24 sekunder. 

– Vilken minut från IFK Norrköping, säger C Mores kommentator Daniel Kristiansson. 

”Jättekul att spela fotboll”

Först var det Jordan Larsson som kunde göra 1-0 efter att ha tryckt in bollen högt efter en situation i straffområdet. Det målet innebar hans elfte för säsongen och då är han ensam i ledare i den allsvenska skytteligan. 

Och bara 24 sekunder senare kunde Kalle Holmberg utöka ledningen till 2-0 med ett välplacerat skott. 

– Kalle (Holmberg) går på skott och bollen kommer då perfekt till mig, då var det bara att sätta dit den, säger Jordan Larsson i C More. 

Han fortsätter: 

– Det är jättekul att spela fotboll och spela många matcher, säger han.

”Totte” nätade 

Även den tredje anfallaren som startade matchen, Christoffer ”Totte” Nyman, skulle få göra mål. 

I början av den andra halvleken kunde han placera in 3-0 efter att han fick lägga bollen till rätta ostört i straffområdet. Det var hans sjunde mål för säsongen. 3-0 skulle även bli slutresultatet. 

– Jag tycker vi gör en jättefin match. Det är skönt att vi gör tre mål och håller nollan. Det är skönt som anfallare att göra mål, säger ”Totte” Nyman i C More efter matchen. 

Efter matchen var Östersunds Tom Pettersson inte alls nöjd. Dessutom lyckades inte ÖFK skapa ett enda skott på mål. 

– De får göra vad fan de vill, det är åt helvete. Vi passar och spelar fel, de får göra lite som de vill, säger Tom Pettersson i C More efter matchen.

Källa: Expressen Foto: Stefan Jerrevång / TT