Nu är biljetterna till sommarens matcher släppta på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Där hittar du också ”Sommarkortet” – ett erbjudande där du får fyra matcher till ett bra paketpris.

Vi saknar dig på arenan och hoppas du är taggad på att komma tillbaka in i värmen på Platinumcars Arena i sommar. Vi har släppt sommarens matcher till försäljning. Bland dessa finns spännande drabbningar mot Malmö FF, IFK Göteborg, IK Sirus och Degerfors IF att uppleva på plats.

Till sommaren har vi ett erbjudande på biljettsidan som heter ”Sommarkortet” som innehåller alla fyra matcher till ett rabatterat pris. Från den 7 juni till den 14 juni kan du köpa alla fyra matcher i ett paket med upp till 50 procent rabatt . Därefter, den 15 juni till 27 juni, kan du köpa alla fyra matcher till priset av tre. I dessa erbjudanden bokar du upp dig på samma plats till alla matcher.

Gå in på ifknorrkoping.ebiljett.nu, klicka på fliken ”säsonger” och sedan ”sommaren 2022” för att kunna ta del av dessa erbjudanden under de olika tidsperioderna.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL SOMMARKORTET!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BILJETTSIDAN!

Vi ses snart på Platinumcars Arena, Kamrater!

Text/bildkälla: IFK Norrköping