Sebastian Nanasi såg ut att skicka in Kalmars kvittering borta mot Norrköping. Bollen gick över mållinjen men inget mål dömdes. Den är ganska solklart inne, säger Nanasi till Discovery.

IFK Norrköping tog ledningen hemma mot Kalmar FF genom ett mål av Christoffer Nyman. I den 29:e minuten uppstod sedan en omdiskuterad situation.

Efter en stark räddning av Oscar Jansson tryckte Sebastian Nanasi in bollen från nära håll. Bollen gick över linjen och Nanasi började fira – men domarteamet missade att det faktiskt var mål.

– Den är långt innanför linjen, säger Discoverys expert Johan Arneng om situationen.

”Deras spelare ser det, men domarna missar”

Nanasi om det missade målet:

– Jag tror att de flesta ser att den är inne. Jag tror att deras spelare ser det också, men domarna missar det. Den är ganska solklart inne, säger han till Discovery.

Inget mål dömdes alltså, och Norrköping kunde ta med sig en 1–0-ledning till halvtidsvilan.

Inhopparna gjorde mål direkt

Nanasi fick dock revansch direkt i den andra halvleken när han tryckte in 1–1 från distans.

Peking kom dock att återta ledningen. Inhopparen Andri Gudjohnsen gjorde 2–1 till hemmalaget med sin första bolltouch i den 59:e minuten.

Resultatet stod sig länge, men i den 86:e minuten var det dags för en till inhoppare att bli målskytt. Axel Lindahl tryckte in 2–2 från nära håll, kort efter att han hoppat in i matchen.

”Jag är så jävla nöjd med hur vi spelar”

Det blev matchens sista mål, och båda lagen fick till sist dela på poängen.

– Jag är så jävla nöjd med hur vi spelar. Resultatet blir nästan underordnat. Norrköping är ett bra lag, men vi får dem att i princip bara försvara sig hela matchen, säger Henrik Rydström efteråt.

KFF ligger på femte plats i tabellen, medan Norrköping ligger på tionde plats.

Textkälla: Aftonbladet