Det var Jonathan Levis kväll på Varberg Energi Arena. Anfallaren gjorde tre mål när hans IFK Norrköping besegrade ett Varberg som glider allt närmare negativt kval. Det är jag och Cristiano Ronaldo som hoppar så högt, säger Levi om sitt nickmål i Dplay.

Det första var en frispark som styrdes in via muren.

Det andra en nick på ett perfekt inlägg. 

Det tredje och sista ett oerhört elegant avslut med vänsterfoten i höjd med krysset. 

Jonathan Levi hade stor show på Varberg Energi Arena när hans IFK Norrköping tog en enkel och kontrollerad seger mot Varbergs Bois. 

”Det är jag och Ronaldo”

Levi inledde målskyttet i den 25:e minuten när han från långt håll drog en frispark som via muren styrdes i mål otagbart för August Strömberg – mindre än tio minuter senare var Levi påpasslig på nytt när han nådde högst på ett mycket fint inlägg signerat Isak Bergmann Johannesson. 

Kvällens tredje och snyggaste mål kom i den 71:a minuten när Levi, fint framspelad av Alexander Fransson, på ett mycket elegant sätt skruvade in bollen i det bortre hörnet via stolpen.

En glad och nöjd tremålsskytt sa följande till Dplay i halvtid:

– Det är inte världens sexigaste fotbollsmatch, men jag är imponerad av mina lagkamrater och hur vi anpassar oss efter förutsättningarna. Det är inte många nickmål jag har gjort, men det verkar vara jag och Cristiano Ronaldo som hoppar så högt, sa Jonathan Levi och skrattade.

Källa: Expressen