”Peking” tog ledning redan efter sex minuter när Christoffer ”Totte” Nyman höll sig framme efter assist av Jacob Ortmark.

Sedan dröjde det 20 minuter tills Norrköping kunde utöka ledningen, genom ingen mindre än Jonathan Levi. Det var också Levi som var inblandad när hemmalaget utökade sin ledning till 3-0 tio minuter senare. Efter en starkt slagen hörna av Levi kunde Jacob Ortmark nå högst och nicka in 3-0-målet. 

Succén fortsatte för Levi som i 40:e matchminuten nätade ännu en gång och fastställde första halvlekens resultat till 4-0.

Giffarnas Pontus Silfwer var, inte oväntat, frustrerad i halvlek.

– Det är svårt att säga någonting positivt. Vi fungerar inte organisatoriskt, vi fungerar inte individuellt. Vi klarar inte av att slå två passningar i laget. Varenda jävla gång de kommer in i boxen så är det ju för fan mål. Jag vet inte vad jag ska säga utan att behöva ångra nånting efteråt, säger Silfwer till Discovery +.

Andra halvlek var inte lika målrik som den första, då det dröjde till 70:e minuten tills Peking fortsatte sin förnedring då Ortmark gjorde 5-0. 

Men någonting positivt fick Sundsvall med sig då Saku Ylätupa stod för en soloprestation och reducerade till 5-1 med sitt fjärde mål för Sundsvall.

Del av Textkälla/Bildlänk: Fotbollskanalen.se