IFK Norrköping går trögt. Nu kommer Simon Thern med en uppmaning.
“Kära Peking-anhängare, det är viktigt att inte peka finger eller spy galla”,
skriver mittfältaren i ett inlägg som han publicerat på Twitter.

IFK Norrköping inledde allsvenskan på ett föredömligt sätt, men den senaste tiden har det gått knackigare för klubben. Under torsdagen tappade Peking på nytt poäng efter att ha kollapsat hemma mot Östersunds FK, i en match där slutresultatet skrevs till 2-2.

Dessutom uppges tränaren Jens Gustafsson vara på väg bort från klubben, då han kopplas ihop med IFK Göteborg. Läget har varit bättre i Peking.

Efter 2-2-matchen mot ÖFK under torsdagen gick därför Simon Thern ut med en uppmaning på Twitter. I ett meddelande skriver han följande:

“Kära Peking-anhängare. Vi har en förbannat tuff tid nu framåt och resultaten går inte vår väg. Som spelare och grupp gör vi allt för att vända på denna trend. Vi jobbar och sliter stenhårt varje dag och match för att hitta tillbaka till den inledningen vi hade.

Dock vill jag att alla ska tänka på en sak, perspektiv. Det är skittufft för alla och inget någon vill därför är det viktigt att vi alla står samman och inte pekar finger eller spyr galla. Åsikter är en annan.

För ett år sedan hade jag den tuffaste matchen hittills i mitt liv, jag kunde inta ta mig upp ur sängen och allt var nattsvart. Med det vill jag bara skicka med er att perspektiv är jäkligt viktigt. Besvikelse är naturligt men att trycka ner och spy galla är något annat. Vi gör alla vårt bästa för att vända på det tillsammans. Hoppas ni alla känner det. Nu jävlar laddar vi för Kalmar”, skriver Thern.

Källa: Fotbollskanalen.se