Medlemsaktiviteter

IFK Support höstmöte 2019
Med Mats Willner NT som galant kåsör i IFK:s historia, verkligen bra

Tack Mats från alla, en riktig höjdare du bjöd på ! Årets hemmaspelare Filip Dagerstål kom
också och berättade om sina erfarenhet och framtidsvisioner med kära IFK. Alltid närvarande
evenmangsbossen Mårten Jakobsson och IFK;s VD Jens Magnusson, rätade ut begreppen
avslutningsvis, hur, var och när, IFK gjorde bra saker, svarade på kluriga frågor om säkerhet
och framtid. Stort tack från alla !

Mötet avslutades med att 100 medlemmar med gäster käkade gemensam förbrödrande
raggmunk med stekt fläsk – mums ! Styrelsen Giggie delade ut blommor med kram och alla
njöt av en fin kväll !


IFK Supports årsmöte torsdag den 7 mars 2019
Samlade dryga 100 medlemmar i Vilbergshallen 7 mars. Totte Nyman
och Peter Hunt var kvällens gäster, som berättade om IFK o framtiden
i Allsvenskans topp.

Många frågor bevarades av Nyman o Hunt i positiv anda. Åke Bjerselius
och sittande styrelsen omvaldes under ledning av valberedningens
Hans Hurtig. Jubileums kommittén 50 år planering presenterades
av Stefan Hagfeldt. Årsmötet avrundades med gemensam servering
av raggmunk och stekt fläsk.


IFK Supports årsmöte torsdag den 8 mars 2018
Gästades av IFK:s ordförande Peter Hunt tillsammans med Lisa Lund,
Eric Smith och Isak Pettersson Svarade för en intressant och populär ingress
med info om IFK inför seriestart 2018. Supporterklubbens Giggie Holmberg
delade ut pris till Årets ledargärning 2017, som gick till Stefan Hellberg
Här hittar du årsmötesprotokollet (PDF)


IFK Supports årsmöte torsdagen den 17 mars 2016

Gästades av Stefan Hellberg nya VD Patrik Sehlin och Thomas Walden, årrsmötet
var välbesökt och runt 100 person slöt upp för att lyssna på talarna.

Sedvanligt serverades raggmunk med stekt fläsk, Omval på ordförande
Åke Bjerselius för 16:e gången, samt övriga styrelsen. En tyst minut hölls
även för Roger Jansson som skrev på hemsidan.

Här hittar du årsberättelsen  (PDF)


På ett mycket välbesökt Höstmöte med IFK Norrköpings Supporterklubb 2015

Som bl a gästades av Gudlirarna Janne Hellström och Totte Nyman,
tillsammans med SM-Pokalen, utsågs IFK:s ordförande Peter Hunt till
Årets Ledare 2015. Utmärkelse överlämnades tillsammans med en fin
motivering, som upplästes av Supporterklubbens sekreterare Roland Zetterberg.

IFK:s Mårten Jacobsson var moderator för frågestund och funderingar
över framgångskonceptet. Janne Hellström berättade om sina 120 mål i Allsvenskan och internationella erfarenheter i Europa, som följde med guldet 1989. Totte Nyman fick också frågor om guld och framtiden, där hans varade
att han skulle stanna i IFK Och om möjligt försöka leva upp till Hellas målfacit. Många passade på att ta en bild tillsammans med Lennart johansson
SM-Pokal. Once in a lifetime.

Läs mer i artikeln


SUPPORTERKLUBBENS HÖSTMÖTE 2014 BLEV VÄLBESÖKT OCH UPPSKATTAT!

IFK Norrköpings Supporterklubb arrangerade sedvanligt höstmöte för sina medlemmar på torsdagskvällen på Villbergens Bowlingcenters konferensavdelning. Mötet var välbesökt och drygt 100 medlemmar
närvarade. Kvällens speciellt inbjudna gäster var Folkbladets f d
sportjournalist Kenneth Thapper och kommunalrådet Lars Stjernkvist.

Dessa båda herrar hade en var för sig synnerligen intressant information i kåseristil om IFK Norrköping i allmänhet och fotboll i synnerhet till publikens stora uppskattning. Kenneth Thapper berättade på ett både informativt och roligt sätt om sina många års upplevelser som sportjournalist och hur han då följde med lagen på resor m m. Det gällde då ej bara IFK Norrköping utan även Åtvidaberg m flera klubbar. Lasse Stjernkvist fortsatte sedan med en lång och underhållande information om sina erfarenheter av fotboll. Även om han håller på IFK Göteborg och Sleipner (!) så kunde han fånga publikens intresse och uppskattning genom sitt fängslande och roliga sätt att informera.

Det blev en mycket givande och uppskattad kväll och de närvarande supportrarna verkade mycket nöjda när de sedan satt sig till bords för att avnjuta den sedvanliga efterföljande måltiden med raggmunk och fläsk. Kvällen avslutades sedan med diverse lottdragningar där IFK-prylar utdelades i pris.

IFK Norrköpings Supporterklubb/Roger Jansson


VÄLKOMNA TILL SUPPORTERKLUBBENS ÅRSMÖTE 2014

Alla medlemmar hälsas välkomna till IFK Norrköpings Supporterklubbs årsmöte 2014! Det kommer att hållas torsdag 20 mars kl 18.00 i golfavd. på Vilbergen Bowling Center, Vilbergen Centrum.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Motioner till årsmötet ska vara inlämnade senast 28 februari 2014 till vår postadress eller mailadress.

Vi får besök av IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt och nya klubb-direktören Magnus ”Munken” Karlsson! De har säkert en hel del intressant att informera om och det blir också tillfälle att ställa frågor om IFK Norrköping inför den allsvenska seriestarten.

Efter mötet bjuder vi på raggmunk med stekt fläsk och lingon, samt lättöl/vatten och kaffe. Obligatorisk anmälan om deltagande sker per tel 011 -123870 eller per mail till; info@vilbergen-bowling.se

Hjärtligt välkomna önskar styrelsen för IFK Norrköpings Supporterklubb.

RAPPORT FRÅN ÅRSMÖTET 2014

Supporterklubben avhöll sitt årsmöte den 20 mars inför en välfylld lokal med drygt 120 medlemmar i Vilbergens Bowling Center. Mötet gästades av IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt och nya klubbdirektören Magnus ”Munken” Karlsson.  Under en timmas tid fick medlemmarna en trevlig och informativ stund med gästerna från IFK. De avtackades med stora applåder av Supporterklubbens ordförande Åke Bjerselius.

IFK Norrköpings Supporterklubb hade därefter sitt årsmöte – ett möte som snabbt klubbades igenom. Det blev omval på samtliga poster. Supporterklubbens ekonomi är stabil och de huvudsakliga inkomstkällorna kommer ifrån lotterier och medlemsavgifter. Klubben har f n ca 300 medlemmar.

Styrelsen består av;

Åke Bjerselius               Ordförande

Lars Ahlm                      Vice ordförande

Roland Zetterberg         Sekreterare

Joakim Pettersson         Kassör

Stefan Hagfeldt              Ledamot

Roger Jansson               Ledamot

Göran Nilsson                Ledamot

Jörgen Andersson          Suppleant

Rune Brogren                 Suppleant

Ett mycket trevligt årsmöte som avslutades med prisutdelning från lotterier och sedan tradionellt med gemensam måltid bestående av raggmunk och fläsk.

ALEXANDER FRANSSON ERHÖLL SUPPORTERKLUBBENSPRIS FÖR 2014!

Efter moget övervägande har juryn och styrelsen för IFK Norrköpings Supporterklubb enats om en värdig pristagare av priset som bästa hemmaspelare i IFK Norrköping för år 2014.

Den unga mittfältaren Alexander Fransson erhöll till slut priset! Alexander är bara 20 år gammal, egen produkt i IFK sedan han kom från Lindö FF 2008. Trots sin unga ålder debuterade han i A-laget redan förra året. Men i år har han tagit en ordinarie plats och spelat hela 26 matcher i laget. Inte minst under den tuffa höstsäsongen har han blommat ut på ett förtjänstfullt sätt.

Det var 15:e gången priset delades ut av Supporterklubben. Priset utdelades vid IFK Norrköpings Stjärnkväll på Nya Parken lördag den 15 november 2014. Prisutdelare var Supporterklubbens ordf Åke Bjerselius och sekr Roland Zetterberg. Tyvärr var ej pristagaren Alexander Fransson själv närvarande att ta emot priset. Han var utomlands på uppdrag med U21-landslaget.

STORT GRATTIS ALEXANDER!!!

IFK NORRKÖPINGS SUPPORTERKLUBB

Styrelsen


RAPPORT FRÅN ÅRSMÖTET 2013

IFK Norrköpings tränare Janne Andersson gjorde ett uppskattat besök vid årsmötet för IFK:s Supporterklubb på onsdagen. Förhoppningen är att vinna varje match, Förväntningen är att vi skall hamna på övre halvan. Det är tredje gången jag är här och lika trevligt varje gång. Under cirka 60 minuter redogjorde han för sina egna motiv och klubbens förväntningar på den kommande allsvenska seriesäsong.

En käpphäst som jag har i mitt tränaruppdrag är att kunna erbjuda en bra vardag för spelarna – inte bara på planen skall det fungera. Jag vill se en utvecklingsprocess – det är bland det mest viktiga för mig personligen – att kunna erbjuda på bra väg från att vara ung och talang till att formas till en gedigen elitspelare. Här försvarade sig Janne för den tidigare kritiken av att han inte värvade inför gångna säsongen utan ville satsa på unga lovande spelare. Det visade sig ju vara en bra väg att gå, menade han och pekade bland annat på duon Christoffer Nyman och David Mitov Nilsson – båda med på svenska landslagets Asientour i vinter. När sedan frågestunden kom blev det en del detaljfrågor runt IFK förståss.

Till exempel:
Hur blir det med Bruno Santos?
– Jag skall se om jag fått något sms – allvarligt talat är det nog så att Bruno är på väg ur truppen.

Var kommer Riki Cakic att vara någonstans?
– Riki kommer att spela för Sylvia – han behöver mycket matcher. Tillbaka till IFK kan han då bara gå när ”fönstren är öppna” till exempel första gången den 15 juli. Här berättade också Janne att tränarduon i Sylvia kommer att vara Sören Cratz och Robert Hagert.

Hur mycket satsar ni på Svenska Cupen?
– Vårt delmål är att vinna gruppen vi spelar i. Behöver minst oavgjort mot Mjällby för att uppnå det. Här ställde sig en gammal IFK-kämpe upp och lovordade Janne: Så här öppen, kunnig och engagerad tränare var det länge sedan IFK hade. En stor applåd! Och de 50-tal närvarande hade inga som helst problem med att följa den uppmaningen.

IFK-tränaren berättade också om det teckenspråk spelarna har sinsemellan sig under matcher, hur många det var i A-truppen (20 spelare + 3-4 lärlingar) och hur vara en extra plattform för våra unga talanger som behöver ta ett steg till i sin utveckling. Vi är och kommer inte på överskådlig tid ha lika stora ”muskler” som till exempel Malmö FF och IFK Göteborg så vi får finna våra egna lösningar vad vi kan erbjuda våra lovande spelare.

Janne avtackades av Supporterklubbens ordförande Åke Bjerselius och fick applåder och lyckönskningar innan han lämnade mötet.

IFK:s Supporterklubb hade också sitt årsmöte – ett möte som gick snabbt. Det blev omval på samtliga poster och som ordförande sitter alltså Åke Bjerselius kvar. Styrelsen i övrigt: Roland Zetterberg, Joakim Pettersson, Stefan Hagfeldt, Göran Nilsson, Lars Alm och Roger Jansson. Suppleanter: Rune Brogren och Jörgen Andersson. Revisorer + suppl.: Roland Skarin och Anders Lindgren. Rolf Ekström och Ingemar Eriksson.

ANDREAS JOHANSSON FICK VÅRT PRIS SOM BÄSTA SPELARE 2013

Efter långt och moget övervägande har juryn och styrelsen för IFK Norrköpings Supporterklubb enats om en värdig pristagare av priset som bästa hemmaspelare i IFK Norrköping för år 2013.

Mittfältaren och spelmotorn Andreas Johansson blev till slut utsedd med stor majoritet!

Andreas har match efter match från sin mittfältsposition visat stor tålighet och styrka. Med sin spelskicklighet och energi, samt med stor pondus och finess har han givet stadga till laget i utsatta lägen.

Andreas har även med sin suveräna speluppfattning sett till att lösa svåra situationer på ett bra fotbollsmässigt sätt och med stor ackuratess.

Därför är det med stor glädje som vi inom IFK Norrköpings Supporterklubb utdelar priset till Andreas Johansson som BÄSTA HEMMASPELARE 2013!

Priset utdelades vid IFK Norrköpings Stjärnkväll på Borgen lördag den 9 november 2013. Prisutdelare var vice ordf Lars Ahlm och sekr Roland Zetterberg.

GRATTIS ANDREAS!!!!

IFK NORRKÖPINGS SUPPORTERKLUBB

Styrelsen

DRYGT 100 MEDLEMMAR KOM TILL HÖSTMÖTET 2013!

IFK Norrköpings Supporterklubb arrangerade sedvanligt höstmöte för sina medlemmar i torsdags kväll på Villbergens Bowlingcenters konferensavdelning. Mötet var mycket välbesökt och drygt 100 medlemmar hade hörsammat inbjudan. Kvällens gäster var NT-sportens chef Mats Willner och ”Kolmårdstomten” Håkan Thornell.

Dessa båda herrar hade en synnerligen intressant debatt/information om IFK Norrköping till publikens stora uppskattning. Mats Willner med sin stora kunskap om IFK Norrköping bidrog med intressant information om klubben och vad som där sker inom olika nivåer. Håkan Thornell assisterade sedan med intressanta kåserisynpunkter från sin horisont!

Det blev en mycket intressant och uppskattad kväll. Supporterklubbens ordförande Åke Bjerselius fick till slut avbryta gästerna när de dragit 15 minuter över tilldelad tid! Maten skulle annars kallna! Denna mat bestod av raggmunk med fläsk och lingon, som serverades till gästernas belåtenhet.

Kvällen avslutades med diverse lottdragningar där IFK-prylar kunde vinnas.

En mycket lyckad kväll kunde sedan summeras.

IFK Norrköpings Supporterklubb/Roger Jansson