Om oss

 

cropped-logo-IFK-S.jpc_

 IFK Norrköpings Supporterklubb bildades 1968 av Pekka Langer med vänner och tågade stolt in på Parken under klingande spel och fladdrande fanor. Föreningen stödjer IFK Norrköping aktivt och har cirka 300 medlemmar vilket inkluderar många intressenter i näringsliv och i det politiska nätverket. Supporterklubben har cirka 15-20 frivilliga funktionärer på Parken när IFK spelar hemmamatcher.  HalvaPotten lotteriet och läktarvärdarna är då Supporterklubbens medlemmar som ställer upp och ansvarar för i alla väder.

Flera gånger om året arrangerar vi möten för våra medlemmar där vi bjuder in gäster med IFK-anknytning. Varje år utser vi dessutom årets bästa hemmaspelare i IFK Norrköping. Säsongen 2013 utsågs exempelvis mittfältaren Andreas Johansson till bästa hemmaspelare och priset utdelades vid IFK Norrköpings Stjärnkväll, som arrangerades på Borgen den 9 november 2013.

Medlemskap i vår förening innebär delaktighet och gemenskap i IFK-familjen. Vi gör allt för att stötta IFK Norrköping och dess aktiva.
Du är också välkommen att bli medlem hos oss!