IFK Norrköping är tillbaka som vinnare.”Peking” körde över Örebro SK med klara 3-0 (2-0) på Nya Parken.Målskyttar: Imad Khalili två och Christoffer Nyman. Smällen för en vecka sedan med 1 – 4 mot Syrianska gjorde att IFK Norrköping tände till.

Janne Andersson valde att satsa på samma lag som för en vecka sedan och det blev ett lyckat drag. Efter en ganska seg första halvlek så exploderade det precis innan pausvilan. Christoffer Nyman jobbade själv fram en hörna som anfallaren nådde högst på och nickade in,
”Tottes” tredje mål för säsongen.

Sedan var det dags för Imad Khalili att kliva in i handlingarna. Mathias Floréns fina rusch och inspel serverade mittfältaren ett öppet skottläge och Khalili dunkade upp 2-0 i nättaket. Ett tungt avgörande mål som tog luften ur ÖSK som spelade helt utan energi i den andra halvleken. Imad Khalili satte sitt andra mål med ett distinkt vänsterskott och matchen var död.